fbpx Scroll to top
Uthink.eu - Creative & Digital Agency
Share

Κατασκευή Ιστοσελίδας

  

Κατασκευή e-shop

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α.03.01 ‘’πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ‘’ ψηφιακά εργαλεία

Η φιλοσοφία μας είναι πάντα να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός τους (e-shop). Κρύβουμε την πολυπλοκότητα του συστήματος πίσω από ένα απλό περιβάλλον, φιλικό προς το διαχειριστή. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ανάπτυξης e-shop χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε e-shop που είναι ελκυστικά και λειτουργικά. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Σχεδιάζουμε e-shop που είναι εύκολα στη χρήση τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας και ανταποκρίνονται πλήρως σε οποιαδήποτε συσκευή.

Πακέτα Κατασκευής e-shop

Minimal

1.200

 • Καταχώρηση & προβολή προϊόντων
 • Εταιρικές σελίδες
 • 2 Τρόποι πληρωμής
 • Τρόποι αποστολής
 • Στατιστικά & SEO
 • Backup & Υποστήριξη
Περισσότερα

Basic

1.500

 • Καταχώρηση & Προβολή προϊόντων
 • Εταιρικές σελίδες
 • Τρόποι πληρωμής
 • Τρόποι αποστολής
 • Στατιστικά & SEO
 • Backup & Υποστήριξη
Περισσότερα

Advanced

2.500

 • Καταχώρηση & Προβολή προϊόντων
 • Εταιρικές σελίδες
 • Τρόποι πληρωμής & αποστολής
 • Προώθηση προϊόντων με XML
 • Στατιστικά & SEO
 • Backup & Υποστήριξη
Περισσότερα

Premium

4.000

 • Εταιρική ταυτότητα
 • Ξένη γλώσσα
 • Προβολή & προώθηση προϊόντων
 • Τρόποι αποστολής & πληρωμής
 • Στατιστικά & SEO
 • Backup & Υποστήριξη
Περισσότερα
WordPress

WordPress

Η πλατφόρα WordPress είναι το πιο ισχυρό και πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Σχεδιάζουμε μοναδικά θέματα για ιστοσελίδες παρουσίασης έως πολύπλοκα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Σας βοηθάμε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες δημιουργώντας λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου θα μπορείτε να ελέγχετε όλες τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Διαχείριση Περιεχομένου

Διαχείριση Περιεχομένου

Τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου αναπτύσσονται πάνω σε μία κοινή πλατφόρμα και στη συνέχεια προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και της επιχείρησής του.

Ταχύτητα & Απόδοση

Ταχύτητα & Απόδοση

Βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιστοσελίδα σας παρέχοντας οικονομικά πακέτα φιλοξενίας σε βελτιστοποιημένους σέρβερ που αυξάνουν την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Η γνωριμία μας, η διαδικασία & η υλοποίηση, αναλυτικά

Ας ξεκινήσουμε!

Στο κάθε έργο αφιερώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί σωστά και όλη η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε αυτό. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η εταιρεία σας θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και η υλοποίηση προσαρμόζεται για να καλύψει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Συζητάμε μαζί σας

Σην πρώτη μας συνάντηση, (τηλεφωνική, ηλεκτρονική ή φυσική) θα ακούσουμε τις ανάγκες σας για να αξιολογήσουμε το μέγεθος του έργου σας.

Πρόταση & Συμφωνία

Δημιουργείται μια πρόταση που αναφέρει λεπτομερώς τις εργασίες, τα χαρακτηριστικά και το συνολικό κόστος του έργου. Εφόσον συμφωνήσετε, ξεκινάμε την κατασκευή.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μόλις συμφωνηθεί ο σχεδιασμός, θα εγκαταστήσουμε τα προγράμματα ανάπτυξης ώστε να δημιουργηθεί μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα.

Προεπισκόπηση & Έγκριση

Πριν τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα σας, θα σας δοθεί πρόσβαση στον ιστοτόπο δοκιμών και ανάπτυξης, για τον έλεγχο και την έγκρισή της.

Εκπαίδευση

Αφού τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα σας και όλα λειτουργούν ομαλά, θα σας εκπαιδεύσουμε να το χρησιμοποιείτε σωστά ώστε να αποφύγετε τα συχνά λάθη.

Υποστήριξη

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας και μετά το πέρας των εργασιών. Είτε πρόκειται για εκπαίδευση, συμβουλές ή τεχνική υποστήριξη, είμαστε πάντα δίπλα σας!

Τα έργα μας

Ιστοσελίδες που κατασκευάσαμε πρόσφατα

/Email Us

Συνεργαστείτε μαζί μας

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και λατρεύουμε να συζητάμε και να προγραμματίζουμε νέες δουλειές. Η γνώση και η εμπειρία που διαθέτουμε, μας βοηθούν να κατανοήσουμε γρήγορα και σε βάθος τις ανάγκες σας. Ενίοτε, λόγω εμπειρίας, τις γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς και έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που ίσως δεν γνωρίζετε ότι είναι εφικτές.

Είτε πρόκειται για ιστοσελίδες, είτε για γραφιστικό σχεδιασμό, φροντίζουμε για τους πελάτες μας και συχνά μπορεί να να δουλέψουμε εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών προκειμένου να είναι όλα άψογα!

Στο κάθε έργο αφιερώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί σωστά και όλη η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε αυτό. Δεν δουλεύουμε παράλληλα σε πολλές δουλειές. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η εταιρεία σας θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και η υλοποίηση προσαρμόζεται για να καλύψει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Κατασκευή ιστοσελίδων, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη.

Θέλετε να συζητήσουμε;

Στείλτε μας μήνυμα

  Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ