Scroll to top
Uthink.eu - Creative & Digital Agency
Share

DOCUMENTATION

Το πακέτο Eshop Minimal αναλυτικά

Λήψη εγγράφου

Χαρακτηριστικά πακέτου E-shop Minimal

UThink Eshop Minimal

Το πακέτο Minimal βασίζεται στην open source WordPress πλατφόρμα σε συνδυασμό με την εφαρμογή  WooCommerce. Αναλαμβάνουμε την πλήρη παραμετροποίηση του WooCommerce για τη δημιουργία ένος e-shop πλήρως προσαρμοσμένου στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προβολή του e-shop σε όλους τους τύπους οθονών, mobile, tablet, laptop, desktop (Responsive Design) και την πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

Προβολή προϊόντων

 • Προβολή προϊόντων
 • Επιλογή επισύναψης αρχείων σχετικό με το προϊόν, (care instructions, εγχειρίδια χρήσης κ.τ.λ.
 • Προβολή Related products, σχετικών προϊόντων σε σχέση με το προϊόν με βάση αυτό που βλέπει ο χρήστης εκείνη τη στιγμή

Τρόποι πληρωμής

 • Αντικαταβολή
 • Τραπεζική κατάθεση

Τρόποι αποστολής

 • Επιλογές αποστολής και παραλαβής των προϊόντων (Δωρεάν αποστολή, Παραλαβή από το κατάστημα, κ.τ.λ.)
 • Δυνατότητα ενημέρωσης για την εξέλιξη της παράδοσης μέσω email (parcel tracking)

Στατιστικά

Παροχή μιας στατιστικών στοιχείων προς τους διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος με σκοπό την ενημέρωση τους για την επικεψιμότητα, την κίνηση και την απόδοση του eshop.

 • Aριθμός επισκεπτών και επισκέψεων
 • Βrowsers και τοποθεσία επισκεπτών
 • Χρόνος παραμονής των επισκεπτών στο eshop ή σε κάθε επιμέρους σελίδα
 • Conversion rate, ποσοστό πελατών προς τους επισκέπτες
 • Στατιστικά προϊόντων και κατηγοριών σε σχέση με τη δημοφιλία και την εμπορικότητα τους
 • Στατιστικά πελατών
 • Στατιστικά στοιχεία αναζητήσεων
 • Συχγρονισμός με Google Analytics

Ασφάλεια

 • Χρήση πρωτόκολου https και SSL certificate για ασφαλείς συναλλαγές
 • Συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα ασφάλειας, PCI-DSS
 • Ασφαλής και κωδικοποιημένη πρόσβαση στο administration panel
 • Φραγή ανεπιτυχών προσπαθειών για login
 • Χρήση μηχανισμού CAPTCHA κατά την εισαγωγή και καταχώρηση στοιχείων

Εκπαίδευση

Αφού τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα σας και όλα λειτουργούν ομαλά, θα σας εκπαιδεύσουμε να το χρησιμοποιείτε σωστά ώστε να αποφύγετε τα συχνά λάθη.

Υποστήριξη

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας και μετά το πέρας των εργασιών. Είτε πρόκειται για εκπαίδευση, συμβουλές ή τεχνική υποστήριξη, είμαστε πάντα δίπλα σας!

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

1.300

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
WordPress / Woocommerce

WordPress / Woocommerce

Η πλατφόρμα WordPress σε συνδυασμό με την εφαρμογή Woocommerce είναι το πιο ισχυρό και πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης και πώλησης προϊόντων.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Σας βοηθάμε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες δημιουργώντας λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου θα μπορείτε να ελέγχετε όλες τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Διαχείριση Περιεχομένου

Διαχείριση Περιεχομένου

Τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου αναπτύσσονται πάνω σε μία κοινή πλατφόρμα και στη συνέχεια προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και της επιχείρησής του.

Ταχύτητα & Απόδοση

Ταχύτητα & Απόδοση

Βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιστοσελίδα σας παρέχοντας οικονομικά πακέτα φιλοξενίας σε βελτιστοποιημένους σέρβερ που αυξάνουν την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

  

Κατασκευή e-shop

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α.03.01 ‘’πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ‘’ ψηφιακά εργαλεία

Η φιλοσοφία μας είναι πάντα να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός τους (e-shop). Κρύβουμε την πολυπλοκότητα του συστήματος πίσω από ένα απλό περιβάλλον, φιλικό προς το διαχειριστή. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ανάπτυξης e-shop χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε e-shop που είναι ελκυστικά και λειτουργικά. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Σχεδιάζουμε e-shop που είναι εύκολα στη χρήση τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας και ανταποκρίνονται πλήρως σε οποιαδήποτε συσκευή.

 

Μάθετε περισσότερα για το Woocommerce

Τα έργα μας

Ιστοσελίδες που κατασκευάσαμε πρόσφατα

/Email Us

Συνεργαστείτε μαζί μας

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και λατρεύουμε να συζητάμε και να προγραμματίζουμε νέες δουλειές. Η γνώση και η εμπειρία που διαθέτουμε, μας βοηθούν να κατανοήσουμε γρήγορα και σε βάθος τις ανάγκες σας. Ενίοτε, λόγω εμπειρίας, τις γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς και έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που ίσως δεν γνωρίζετε ότι είναι εφικτές.

Είτε πρόκειται για ιστοσελίδες, είτε για γραφιστικό σχεδιασμό, φροντίζουμε για τους πελάτες μας και συχνά μπορεί να να δουλέψουμε εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών προκειμένου να είναι όλα άψογα!

Στο κάθε έργο αφιερώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί σωστά και όλη η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε αυτό. Δεν δουλεύουμε παράλληλα σε πολλές δουλειές. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η εταιρεία σας θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και η υλοποίηση προσαρμόζεται για να καλύψει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Κατασκευή ιστοσελίδων, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη. Κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, wordpress, κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα, Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων. Από ιστοσελίδες παρουσίασης έως τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα έργα μας μας στοχεύουν στην αύξηση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρισης του πελάτη μας. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη ποιοτική ιστοσελίδα και μια επαγγελματική παρουσία στο διαδύκτιο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, αν ενδιαφέρεστε για αξιόπιστους συνεργάτες που θα ανταποκρίνονται με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη.

Θέλετε να συζητήσουμε;

Στείλτε μας μήνυμα