Scroll to top
Uthink.eu - Creative & Digital Agency
Share
  

Social Media

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α.03.02 ‘’Cloud εργαλεία για: marketing automation, digital campaign management & customer loyalty‘’ ψηφιακά εργαλεία

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην κατάταξη αναζήτησης της Google, είναι μια ιδανική ευκαιρία να μιλήσετε με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες σας. Είναι επίσης ένα από τα πιο γρήγορα μεταβαλλόμενα κανάλια μάρκετινγκ, με νέες λειτουργίες και ενημερώσεις.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Instagram, το Pinterest και ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που είναι δύσκολο τελικά να τα ακολουθήσετε ή ακόμα και να γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε!

Αυτή είναι η δουλειά της ομάδας μας που ασχολείται με τον τομέα των Social Media και που έχουν όλη την εμπειρία που χρειάζεται για να προωθήσουν την επιχείρησή σας.

Ακόμη και οι πιο λαμπρές ιδέες πρέπει να καλλιεργηθούν πριν αποδώσουν. Η αφοσίωση στη λεπτομέρεια, η εστιασμένη σκέψη και η επιμονή μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι μερικά απο τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ποιότητα της εργασίας μας.

Πακέτα Social Media

Uthink BeSocial 6

1.000

  • Facebook 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Instagram 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Social ads 3 χορηγούμενες / μήνα

Uthink BeSocial 12

2.000

  • Facebook 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Instagram 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Social ads 3 χορηγούμενες / μήνα

Uthink BeSocial 18

3.000

  • Facebook 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Instagram 3 δημοσιεύσεις/βδομάδα
  • Social ads 3 χορηγούμενες / μήνα

TURBO BOOST

Η διαφήμιση στα Social Media μπορεί να προωθήσει την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας σε πρωτοφανή ύψη. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε στρατηγικά τους χρήστες και αυτούς που ενδιαφέρονται για τον κλαδο σας προκειμένου να τοποθετήσουμε την εταρεία σας μπροστά και στο επίκεντρο εκείνων που θα την προωθήσουν θετικά.

Ποιά μέσα χρειάζομαι;

Θα διεξαγάγουμε έρευνες σχετικά με την επωνυμία σας και θα σας προτείνουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα λειτουργούν καλύτερα για εσάς, με βάση τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Θα είναι αποδοτικά;

Η δημιουργία και η διατήρηση της κοινωνικής σας παρουσίας απαιτεί πολλή δουλειά, αλλά η αποπληρωμή μπορεί να είναι απίστευτη. Θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος μέχρι να αποδώσουν οι καμπάνιες σας και να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Πόσο κοστίζει;

Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το πόσο θέλετε να διαθέσετε και ποιοί είναι οι στόχοι σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία στρατηγικής, διαχείρισης και πληρωμένων διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να επιλέξετε ένα για να ξεκινήσετε ή να πάτε για το πλήρες πακέτο.

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές καμπάνιες σε social media, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, που αποσκοπούν στην προώθηση και ενίσχυση της προβολής ενός νέου προϊόντος.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

Παρέχουμε μια οικονομικά αποδοτικές και άκρως στοχοθετημένες υπηρεσία διαφήμισης στο Facebook και το Instagram για την επιτευξη των στόχων σας.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρέχουμε αναρτήσεις που θα προωθήσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και γνωρίζουμε ακριβώς ποια hashtags να χρησιμοποιήσουμε για τον τομέα σας.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Προσφέρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεται η επιχείρησή σας για μια σειρά στόχων μάρκετινγκ. Σκεφτείτε μας ως συνεργάτες σας στην ψηφιακή επιτυχία!

/Email Us

Συνεργαστείτε μαζί μας

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και λατρεύουμε να συζητάμε και να προγραμματίζουμε νέες δουλειές. Η γνώση και η εμπειρία που διαθέτουμε, μας βοηθούν να κατανοήσουμε γρήγορα και σε βάθος τις ανάγκες σας. Ενίοτε, λόγω εμπειρίας, τις γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς και έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που ίσως δεν γνωρίζετε ότι είναι εφικτές.

Είτε πρόκειται για ιστοσελίδες, είτε για γραφιστικό σχεδιασμό, φροντίζουμε για τους πελάτες μας και συχνά μπορεί να να δουλέψουμε εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών προκειμένου να είναι όλα άψογα!

Στο κάθε έργο αφιερώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί σωστά και όλη η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε αυτό. Δεν δουλεύουμε παράλληλα σε πολλές δουλειές. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η εταιρεία σας θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και η υλοποίηση προσαρμόζεται για να καλύψει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Θέλετε να συζητήσουμε;

Στείλτε μας μήνυμα